7 Artis Malaysia Ini Terjerat Dengan Skandal Foto & Video. No.7 Paling Mengejutkan!

Posted on

Zulin atau nama sebenarnya Farah Azleenda Abd Aziz 28, terkejut dan berang dengan gambar beliau yang dijadikan sebagai bahan melepaskan nafsu dan tidak tahu mengapa individu berkenaan berbuat demikian yang yang disifatkannya sebagai tidak waras.

4. Zarina Zainuddin

Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau tanpa serurat benang di dalam sebuah rumah. Dikatakan sebanyak 300 keping gambar tanpa serurat benang Zarina dengan pelbagai aksi telah ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, tiada media sosial).Namun isu ini tidak berpanjangan kerana banyak hal-hal yang kurang sahih melibatkan pelakon ini tersebar.

5. Ida Nerina

Isu Ida Nerina pula dituduh beraksi ranjang bersama pasangan. Tapi, bagi mereka yang sudah tonton video tu, sah memang sah, itu bukan Ida Nerina. Walaupun ada bukti yang menyatakan itu adalah Ida Nerina seperti tindik di pusat Ida Nerina, subang telinga dan rantai yang dipakai Ida Nerina, tetap kami percaya yang dalam video itu bukanlah Ida Nerina.

6. Zarina Ann Julie

Aksi panas dan gambar bogel Zarina Ann Julie bersama teman lelaki dalam keadaan berahi. Pelakon drama Anak Pontianak ini dikatakan terlalu bermasalah dengan imej dan akhlak. Selain daripada itu, Zarina Ann Julie juga telah dicekup oleh polis di sebuah pusat hiburan malam kerana mengambil dadah. Bila dah ambil dadah, macam macam boleh jadi. Sedar-sedar esok hari, gambar tanpa serurat benang, gambar berasrama dah berada dalam internet.

Sebenarnya ramai lagi artis tempatan yang terpalit dengan video seks angkara individu yang tak berhati perut menyebarkannya. Modus Operandi seolah-olah macam sama, dan berkemungkinan mahu menjatuhkan artis tersebut yang sedang mengukir nama dalam dunia hiburan. Apa-apa pun hangat.com berharap tiada lagi penyebaran video seks palsu melibatkan nama-nama artis yang tak bersalah. Taubat lah ya!

7. Atikah Suhaimi dan Idris Khan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *