11 Hot Mama Selebriti Malaysia, Seriusss No. 6 Tu Seksi Sangat!!!

Posted on

Banyak yang cemburu dengan wanita cantik ini. Mana taknya, bentuk tubuhnya tak berubah walaupun telah mempunyai seorang cahaya mata comel, bernama Lara Alana. Bukan hanya itu je, Scha pun jadi fasyen ikon wanita Malaysia.

5. Nabila Huda

Tenar dengan sikap gila-gila serta sempoi, memanglah layak dijuluki hot mama. Bukan itu je, apabila tengok Abil berjalan dengan anaknya Keisha, terlihat macam adik-beradik dah. Bukan macam mak dengan anak.

6. Diana Danielle

Bukanlah gampang buat bergelar seseorang ibu di umur yang muda. Akan tetapi, isteri pada Farid Kamil ini nyatanya masih tetap kekal cantik kendati bergelar ibu dari 2 cahaya mata, Muhammad serta Aurora.

7. Sazzy Falak

Mempunyai anak kembar memang jadi impian setiap perempuan. Yang mana pada 28 April 2011, Sazzy serta Nazril dikaruniai anak perempuan kembar, yang diberi nama Imaan Lily serta Tiara Rose. Bila tengok Sazzy serta anak kembarnya dah jenis adik beradik. Mana taknya, Sazzy juga kecil molek je.

8. Marion Caunter

Marion Rose Caunter (lahir 5 November 19801 di Pulau Pinang, Malaysia) adalah seorang pengacara televisyen Malaysia yang berdarah Portugis-Inggeris-Cina. Tak pernah tidak cantik! Memang cemburu memandang wanita cantik ini yg masih tetap kekal langsing selepas melahirkan anak ke-3nya, bernama Liam.

9. Atita Haris

Namanya tambah dikenali selepas berkahwin dengan pelakon Nas-T. Ibu kepada gadis comel bernama Opi ini memiliki aura tersendiri. Wajahnya sentiasa jadi rebutan jenama muslimah populer.

10. Fouziah Gous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *