11 Hot Mama Selebriti Malaysia, Seriusss No. 6 Tu Seksi Sangat!!!

Posted on

Mempunyai anak tidak bermaksud menghalang wanita daripada memiliki tubuh yang cantik. Terutamanya untuk selebriti, di mana penampilan mereka diperlukan untuk sentiasa dimaksimumkan. Anda pasti tahu jika banyak selebriti yang masih suci tetap mampu mengekalkan rupa mereka walaupun mempunyai anak. Ternyata selebriti cantik dari Malaysia juga kurang menarik. Malah, mereka telah menerima predikat sebagai ibu panas seleb-seleb Malaysia. Sesiapa yang ingin tahu? Nah, Berikut adalah 10 ‘Hot Mama’ dari Malaysia yang dilancarkan dari pelbagai sumber di internet.

1. Nora Danish

Siapa yang tidak mengenali wanita cantik ini. Wanita kelahiran 7 Maret 1982 ini memang layak bergelar hot mama. Aktris ini telah dikaruniai seorang bocah lelaki, bernama Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram yang lahir pada 7 Januari 2009 lalu.

2. Rozita Che Wan

Ibu dari tiga orang cahaya mata ini masih tetap terlihat langsing serta menarik kendati telah berusia 43 tahun. Apa yg pasti, apabila bab fesyen memanglah Che Ta menang. Pada 1 November 2014, Che Ta melahirkan bayi perempuan seberat 2.8 kilogram secara normal yang diberi nama Aaisyah Dhia Rania Zain.

3. Fasha Sandha

Orangnya lemah lembut tinggi lampai. Wanita berumur 33 tahun ini bisa dikatakan seorang pelakon yang sering membawa watak ” wanita malang ” serta beberapa genre atau watak yang dibawa oleh Fasha adalah watak yang berat. Meskipunpun telah bergelar ibu dari 2 cahaya mata, wanita ini masih tetap kekal cantik. Memang layak dijuluki hot mama la!

4. Scha Alyahya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *