Mengharukan ‘Dari Darjah 5 Aku Suka Kamu’ – Kisah Romantis 12 Tahun ‘Menanti’, Akhirnya Disatukan

Posted on

Family nasihatkan aku suh ambik masa sbb bkn senang nk ubah orang sekaligus. Lagipun bebas dia yg aku nampak tu takla teruk mana tapi benda2 yg aku tak suka sbb aku pun tak buat. Dia percaya aku 200% masa tu. Tp aku hampir langsung tak pcaya dia sbb dah terkena luka tu parah berdarah payah nk ubat dah. Sejak tu aku dah tak peduli dia. Aku makin tak yakin boleh hidup dgn dia. Nak pulak dunia kami berbeza. Andaikata nnti dia main hebat n popular aku lagi lah merana. Rasa tak kot nak jadi wife public figure! HAHAHA . Jauh aku punya kerisauan.
Mmg tak yakin sbb tu aku malas nak letak harapan dah. Tapi dia betul2 lain lepas kes tu. Sbb bkn aku je dah pulau dia. Dgn umi kak yong n family semua dah tak boleh terima. Lama2 tak terdaya jgk dah n lagi sekali ego aku jatuh. Kitorang get back. Kali ni aku ckp last chance dah. Kalau dia buat lagi tu maknanya dia mmg nak aku blah!Alhamdulillah aku nampak, family nampak. Kawan2 dia kawan2 aku nampak dia banyak berubah. Aku harap dia ikhlas bukan sbb aku semata. Tapi lillahi taala

Sumber : Zhafrizaini, Farhin Nadhira

Apakah BITCOIN itu?

Tahukah anda apa itu BITCOIN? Hari ini 1 Bitcoin = USD 19.000 atau bersamaan dengan RM 77.000!

What is Bitcoin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *