Mengharukan ‘Dari Darjah 5 Aku Suka Kamu’ – Kisah Romantis 12 Tahun ‘Menanti’, Akhirnya Disatukan

Posted on

Ummi call ibu lepas tahu dia guna tefon ibu. Ummi risau apa cakap org anak dara menggedik dgn anak jantan orang. Walhal msg gaduh2 ummi tu punya risau takut aku senyap2 menggedik. Haha. Mmg taklah! Sekali dgn tenang ibu jawab tahu kitorng kawan. Ibu jef cakap tak boleh nak halang anak2 ni. Takut sakit jiwa diorang. Hahahahaha sportingnya ibu! Tapi aku mcmtu lah. Serabut jgk la bila hari2 dia msg hari2 dia kirim salam. Time dia lepak (port dia n geng kat padang blakng umah aku je) padahal dia duk taman jauh sberang jalan. Dlm hati aku ckp mnyebok betullah ! Aku nak main kt padang je dia ada. Nampak hari2 dah pagi kt sekolah. Petang ada lagi. Kat sekolah kirim salam balik umah kirim salam. Korang ghase tak mcmna tahap gangguan yg aku terima? Serabut ya Rabbi ! HAHAHAHA

Bagi peluang

Start masuk sek men aku start layan jgk la dia. Sbb tak boleh tipu hati dah mula merindu sbb bila jauh. Hahaha kan dah terrrrr.. Sbb tu org tua cakap jgn terlampau menyampah kat orang. Nanti terkenang2.   Kami sama2 duk hostel kt temerloh. Tp aku sekolah agama. Dia skolah sukan. Mcm pelikkan ? Haha ustazah vs pemain bola. Lama2 ummi bagi restu jgkla sbb ummi rasa dia ok. Sbb dia ckp dia suka aku n family aku. Dia nak jadi adik k.yong nk jadi anak ummi. Nak ada org tempat rujuk pasal agama. Ok fine.. haha konon bijak ngat lah tu. Nak anak ngorat habis kakak dgn mak ! Tak mampu dah tuk ku menolak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *