5 Artis Jelita Ini Masih ‘Perawan’ Di Usia Lebih 35 Tahun! Alasan No. 5 Mengejutkan!

Posted on

Video :

“Macam mana nak kahwin kalau hari-hari saya sibuk dengan komitmen kerja. Malah dek kesibukan ini juga. Tapi sesibuk manapun, saya kena pastikan tidur sekurang-kurangnya enam jam sehari.”

4. Nasha Aziz, 46

Noraishah Abdul Aziz atau lebih terkenal sebagai Nasha Aziz dilahirkan di Kampung Pandan, Kuala Lumpur pada 14 Mei 1971. Aktres popular pada era 90an ini berusia 46 tahun dan masih single. Nasha mula menjalin hubungan istimewa dengan aktor popular Faizal Hussein sejak mula bergelas peragawati.

Hubungan tersebut juga diteruskan dengan pertunangan pada 1995 sebelum beberapa tahun selepas itu mereka putus tunang. Ini merupakan perhubungan cinta paling lama buat Nasha iaitu selama 12 tahun. Laporan dari BH online ada bertanya mengenai mengapa masih solo, ini alasannya;

Tidak pernah langsung saya anggap hidup solo itu sebagai satu kekurangan. Kebahagiaan bukan terletak kepada pasangan. Bagi saya, kita perlu hargai apa yang Allah kurniakan kepada kita. Bukan bermakna saya menolak jodoh kerana terus-terang, saya ada juga keluar dating.”

5. Deanna Yusuf, 52

Pelakon terkenal, Deanna Yusoff memilih untuk hidup membujang walaupun sudah berusia 52 tahun kerana merasakan keputusan tersebut adalah satu tindakan terbaik untuk dirinya. Dia pernah menyatakan bahawa dia tidak pernah takut untuk berumah tangga.

“Saya seronok dengan kehidupan sekarang. Kerana itulah perkahwinan tidak menjadi keutamaan kepada saya. Pilihan ini adalah keputusan sendiri dan bukan kerana kecewa akibat gagal dalam percintaan sebelum ini,” ujarnya kepada mStar Online.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Apakah BITCOIN itu?

Tahukah anda apa itu BITCOIN? Hari ini 1 Bitcoin = USD 19.000 atau bersamaan dengan RM 77.000!

What is Bitcoin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *