5 Artis Jelita Ini Masih ‘Perawan’ Di Usia Lebih 35 Tahun! Alasan No. 5 Mengejutkan!

Posted on

Wajah cantik sering kali menarik hati lelaki untuk dijadikan pasangan hidup. Namun ternyata rupa paras wajah itu bukanlah kunci utama wanita mendapatkan kekasih idaman atau pasangan hidup. Yang penting ada pendapatan dan sedikit kesenangan.

Berikut kami senaraikan tentang artis cantik yang sudah menginjak usia lebih 35 tahun dan yang memiliki karier gemilang tapi masih single.

1.Dayang Nurfaizah, 36

Dayang Nurfaizah Awang Dowty atau lebih dikenali sebagai Dayang Nurfaizah dilahirkan pada 20 Julai 1981 ialah antara penyanyi wanita yang sering menerima Anugerah nyanyian dalam dunia hiburan. Kini beliau berusia 36 tahun dan masih belum berumah tangga.

Dayang berkata, sebagai seorang wanita dia juga mempunyai keinginan untuk berkahwin pada usia yang kini sudah menjangkau 35 tahun. Tapi tidak jumpa lagi pasangan untuk saya jadikan suami. Masih ada chance lagi ni!

2. Farah Fauzana, 37

Farah Fauzana sebelum ini pernah membatalkan perancangan perkahwinan bersama seorang jejaka bernama Hafiz yang sepatutnya berlangsung pada 17 September tahun ini.

Farah Fauzana binti Mohd Fadzil dilahirkan pada 17 Februari 1979 lebih dikenali sebagai FaFau oleh peminatnya, merupakan seorang pelakon, pengacara, pelawak dan antara bekas penyampai radio popular di Malaysia. Kini beliau berusia 37 tahun dan mungkinkah Fafau akan mengakhiri zaman bujangnya pada tahun depan?

3. Syafinaz Selamat, 44

Syafinaz Selamat dilahirkan  pada 11 Januari 1973 merupakan seorang penyanyi Malaysia yang popular menjadi juri dalam banyak program relaiti TV di Malaysia. Terkenal dengan lagu Ingin Bersamamu, Syafinaz kini sudah berusia 44 tahun. Bila bertanya mengenai kahwin, ini jawapannya,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *