Wanita Tercantik di Asia Yang Pastinya Seksi Banget

Posted on

Wanita cantik ini di Asia juga dikenali sebagai satu-satunya wanita di Pameran Ragam Korea yang terkenal di Running Man. Walaupun pada mulanya dia hanya bintang tamu, ketika PD Running Man mempunyai minat kepadanya dan akhirnya merekrutnya sebagai anggota tetap dalam acara itu.

  1. Marian Rivera (Filipina) 
Wanita Tercantik di Asia

Marian Rivera juga termasuk dalam senarai wanita paling cantik di Asia. walaupun wanita cantik ini lahir dan dibesarkan di Sepanyol, tetapi Marian Rivera adalah seorang pelakon dan model Filipina. Tidak hairanlah jika keindahan dan keluknya menawan membuat nama Marian Rivera sentiasa menghiasi senarai wanita cantik yang memakai pelbagai versi.

Wanita paling cantik di Asia pernah membintangi filem berjudul “Temptation of Wive” atau “Maryma”. Malah seorang wanita cantik bernama Marian Rivera pernah dinobatkan sebagai versi wanita paling cantik FHM pada tahun 2008 dan 2013.

  1. Song Hye Gyo (Korea) 
Wanita Tercantik di Asia

Siapa yang tidak tahu nama wanita paling cantik di Asia Song Hye Gyo ini. Keindahan wanita asal Korea sememangnya tidak diragui. Malah dunia telah mengenali keindahan wanita dari negara-negara yang terkenal dengan nama samaran K-Pop ini.

Nama wanita paling cantik di Asia mula meroket ketika dia bermain dalam drama berjudul “Keturunan Matahari”. Walaupun sekarang umurnya telah bertahan 35 tahun, masih wanita ini tidak menunjukkan tanda-tanda penuaan sama sekali. Malah nam Song Hye Gyo juga termasuk dalam kategori 10 wanita paling cantik di Dunia dan kini peminatnya semakin meningkat dari hari ke hari.

  1. Jennylyn Mercado (Filipina) 
Wanita Tercantik di Asia

Jennylyn Mercado juga termasuk dalam senarai wanita paling cantik di Asia yang cukup popular di kalangan dunia hiburan. Wanitta yang cantik ini adalah seorang artis yang sangat popular di negara asalnya di Filipina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *