20 Kontroversi Artis Menggemparkan Industri Hiburan Tanah Air Sepanjang 2017, Nomor 14 Paling Heboh!

Posted on

Siapa tak kenal chef selebriti yang cukup lantang dalam menyatakan pendapatnya ini? Chef Wan baru-baru ini telah mengkritik secara terbuka mutu pengacaraan Nabilpada konsert Gegar Vaganza dan menyuruhnya untuk senyap serta tidak menyampuk dengan perkara yang menyakitkan hati ketika juri sedang memberikan komen.

Nabil ternyata kurang senang dan mereka berdua telah berbalah kenyataan sejak itu. Dia juga mengugut untuk kenakan saman hasutan terhadap Chef Wan kerana ingin menjaga nama baiknya memandangkan beberapa produk besar yang ditanda tangani meminta penjelasan tentang hal itu. Walau bagaimanapun, Chef Wan tidak gusar malah mencabar dia meneruskan saman kerana yakin dirinya di pihak yang benar.

Sumber: Instagram

Sumber: Youtube

17. Janna Nick – Fattah Amin

Semua sedia maklum Janna Nick dan Fattah Amin telah berganding bahu dalam drama Coffee Prince. Namun, terdapat satu babak yang dirakam ketika pengambaran menunjukkan adegan bercium antara mereka berdua di mana ia telah mengundang kemarahan orang ramai kerana tidak bersesuaian dengan budaya.

Namun, Michael Ang, selaku pengarah drama tersebut telah tampil memberitahu bahawa adegan tersebut kelihatan sebegitu kerana kedudukan wajah pelakon, malah mereka berdua langsung tidak bersentuh mahupun bercium.

Sumber: YouTube
Sumber: Instagram

18. Azwan Ali

Dekat-dekat nak pilihanraya ni, tiba-tiba muncul Azwan Ali yang berjanji akan membantu UMNO untuk jatuhkan abangnya, Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Azmin Ali.

Dia juga berkata bahawa sudah bersedia mendedahkan satu persatu rahsia abangnya dalam siri ceramah dengan pemimpin UMNO Selangor. Azwan turut mendakwa mempunyai “sejuta idea untuk menjahanamkan Azmin Ali”.

Sumber: YouTube
Sumber: mStar

19. #Fattzura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *