20 Kontroversi Artis Menggemparkan Industri Hiburan Tanah Air Sepanjang 2017, Nomor 14 Paling Heboh!

Posted on

Penyanyi hot ini telah pun bertunang dengan Elfira Loy dalam majlis yang cukup mewah. Namun bukan hanya perbelanjaan mereka menjadi bualan tetapi juga kisah Sufian yang dikatakan meninggalkan teman wanitanya untuk Elfira.

Isu itu mula diperkatakan apabila gadis yang mendakwa dirinya bekas teman wanita Sufian telah memuat naik insta story sedih selepas Sufian menghadiahkan 23 kuntum bunga ros sempena sambutan hari lahir Elfira yang ke-23. Sufian kemudian dikecam kerana ibarat lupa daratan.

Sumber: Terbakor
Sumber: Beautiful Nara

14. Emma Maembong – Kamal Adli

Artis di Malaysia ni bukan sahaja payah nak sembunyikan percintaan mereka dengan pasangan, malah bila mereka putus cinta pun turut mendapat perhatian ramai. Gempar satu Malaysia apabila pelakon, Emma Maembong membuat pengakuan bahawa hubungan cinta yang terjalin antaranya dan Kamal Adli telah diputuskan.

Bukan itu sahaja, kes bertambah panas apabila Emma turut akui bahawa hubungan cinta mereka terhenti kerana adanya kehadiran pihak ketiga iaitu Zahirah Macwilson. Bagaimanapun, tidak lama kemudian, pasangan itu kembali bersama selepas isu itu diselesaikan.

Sumber: Instagram
Sumber: Twitter

15. Sharnaaz Ahmad

Semua orang sedia maklum betapa lantangnya pelakon sado ini. Pada awal tahun 2017, Sharnaaz telah pun memuat naik tweet yang mempersoalkan sejauh mana pencapaian Fattah Amin hingga boleh menganggap dirinya punyai bakat untuk menulis buku.

Bukan itu sahaja, tahun ini juga Shaarnaz telah didenda oleh Mahkamah Majistret selepas mengaku bersalah mencederakan seorang pekerja kelab golf. Ganasnya abang sado ni…

Sumber: NST
Sumber: Beautiful Nara

16. Chef Wan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *