20 Kontroversi Artis Menggemparkan Industri Hiburan Tanah Air Sepanjang 2017, Nomor 14 Paling Heboh!

Posted on

Perkara ini terbongkar apabila isteri pertama lelaki bernama Ude itu telah mengeluarkan kenyataan yang kemudian menjadi tular dan Izreen serta merta mendapat kecaman netizen selain turut dilabel perampas. Namun, Izreen bagaimanapun tidak memilih untuk berdiam tetapi tetap lantang mempertahankan statusnya yang berkahwin dengan suami orang.

“Saya sekadar menumpang kasih dan tidak pernah sesekali berhasrat merampas serta meruntuhkan kebahagiaan suami dan isteri pertama,” kata Izreen.

Sumber: Instagram
Sumber: Instagram

11. Ika Nabella

Baru-baru ini video boomerang Ika dan suaminya tular kerana ramai pihak yang tak puas hati apabila dia memaparkan aksi bercumbuan dengan suami kerana tidak sesuai dengan budaya Melayu. Walau bagaimanapun, Ika kemudian tampil memohon maaf kerana katanya aksi itu spontan dan tidak disengajakan.

Sumber: Instagram

Sumber: Berita Harian

12. Dato’ Seri Vida

Semua sedia maklum DSV telah mengeluarkan single nyanyiannya berjudul I Am Me. Jutawan kosmetik ini membuatkan netizen ternganga apabila memberitahu bahawa klip videonya telah menelan belanja sebanyak RM1 juta.

Bukan itu sahaja, babaknya yang ‘bermandikan’ wang di dalam bathtub turut menjadi perbualan ramai yang mendakwa perbuatannya itu ternyata menunjukkan sifat riak.

Sumber: Twitter

Belum habis dengan kontroversi tersebut, timbul kisah baru kononnya Dato’ Vida sedang bercinta dengan pembantu peribadinya yang berusia 23 tahun, Ahmad Iqbal Zulkefli. Iqbal juga tidak menafikan malah akui sedang dilamun cinta dengan ahli perniagaan itu. Walau bagaimanapun, kisah itu terhenti selepas dia mengatakan tidak ingin terburu-buru membuat keputusan dan trauma dengan penceraian terdahulu.

Sumber: Lobak Merah

13. Sufian Suhaimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *