20 Kontroversi Artis Menggemparkan Industri Hiburan Tanah Air Sepanjang 2017, Nomor 14 Paling Heboh!

Posted on

Kecoh apabila anak autisme Zarina Zainuddin telah mendakwa bahawa dia telah dimarahi dan dihalau oleh aktor sado, Zul Ariffin menerusi akaun Instagram pemilik salon terkenal, Ridz Okumura. Walau bagaimanapun, Zarina kemudian mengeluarkan kenyataan bahawa kes itu sudah terjadi lama dahulu. Dia juga sudah meminta maaf dan sudah melupakan kes yang lalu.

Sumber: Beautiful Nara
Sumber: Instagram

8. Nabila Razali

Setiap artis ada cara tersendiri untuk promote lagu mereka begitu juga Nabila Razali. Penyanyi kelahiran program realiti Akademi Fantasia ini telah memuat naik beberapa gambar dengan pelakon Aedy Ashraf di laman Instagram membuatkan ramai tertanya-tanya akan status hubungan mereka.

Namun, tidak lama selepas itu, Nabila telah memuat naik videonya sedang menangis seolah-olah memberi petunjuk dia telah dikhianati kekasih hati. Netizen kemudian cepat membuat andaian bahawa Aedy Ashraf telah berlaku curang tetapi persoalan semua akhirnya terjawab apabila Nabila akui bahawa ianya merupakan gimik bagi mempromosikan lagunya yang bertajuk Pematah Hati.

Sumber: mStar
Sumber: Youtube

9. Nora Danish – Fasha Sandha

Kecoh apabila dikatakan Nora Danish telah menghalau Fasha Sandha daripada majlis pertunjukan fesyen Fenomena Aidilfitri 2017. Nora dikatakan telah mengugut untuk tarik diri daripada event tersebut sekiranya Fasha Sandha turut serta dalam majlis yang sama.

Namun, pihak penganjur tampil memberitahu bahawa ianya hanya salah faham kerana keputusan menghalang Fasha hadir pada majlis berkenaan bukanlah dibuat atas arahan Nora.

Sumber: Malaysia Gazette
Sumber: MYNEWSHUB

10. Izreen Azminda

Baru-baru ini Izreen Azminda telah selamat diijab kabulkan dengan pemain keyboard program popular, Gegar Vaganza. Apa yang membuatkan isu ini hangat diperkatakan adalah kerana dramatis itu rupa-rupanya telah berlakon dengan lelaki yang berstatus suami orang secara rahsia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *