20 Kontroversi Artis Menggemparkan Industri Hiburan Tanah Air Sepanjang 2017, Nomor 14 Paling Heboh!

Posted on

Mungkin orang ramai prihatin dan tegur kerana Neelofa sudah berstatus Hajah… 

Sumber: Lobak Merah
Sumber: Lobak Merah

4. Hafiz Hamidun – Joy Revfa

Ini mungkin kisah pergolakan rumah tangga selebriti yang paling menjadi perhatian dan bualan orang ramai pada tahun ini. Mana taknya, dikatakan Joy Revfa, masih sah sebagai isteri kepada suami pertamanya sewaktu berkahwin dengan Hafiz. Pergaduhan yang berpanjangan apabila masing-masing menggunakan platform media sosial memburukkan antara satu sama lain itu  berakhir dengan penceraian.

Sumber: Buletin Malaysia
Sumber: Berita Harian

5. Ayda Jebat

Artis yang popular dengan tagline ‘muah ciked’ ini makin aktif dalam bidang nyanyian dan sangat gembira apabila lagunya, tercalon di dalam Anugerah Juara Lagu. Namun, lagu berjudul Mata nyanyiannya telah disingkirkan pada peringkat separuh akhir Muzik-muzik ke-32. Dek kerana tidak berpuas hati, Ayda telah mempertikaikan keputusan juri pada malam tersebut yang membuatkan ramai netizen mengkritik pelakon Rindu Awak 200% ini.

Sumber: Kosmo
Sumber: Instagram

6. Elly Mazlein

Ini satu lagi kisah keluarga yang telah menjadi perhatian media dan netizen. Belum pun reda isu perbalahan Elly dan suami, bekas suaminya itu telah berkahwin dengan rakan artis Faye Khusairi dan telah berlaku perebutan hak penjagaan anak. Elly dikatakan tidak membenarkan suaminya mengambil anaknya pulang ke kampung halaman untuk berhari raya.

Kak Lina Pom Pom kita ini kemudian membidas mengatakan anaknya masih menyusu badan, jadi tidak boleh bermalam di tempat lain tanpanya. Bukan itu sahaja, Elly telah menyatakan kekecewaan apabila bekas suaminya, Azmi mengurangkan nafkah anak daripada RM1,500 kepada RM500.

Sumber: mStar
Sumber: Instagram

7. Zul Ariffin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *